Zorginstellingen

Het NTAC geeft uw zorginstelling productinhoudelijk en regeltechnisch advies over aanvragen van hulpmiddelen die (boven)budgettair vergoed worden. Ook kunnen wij het volledige uitvoeringstraject van u overnemen; van inkoop en aanvraag tot levering en nazorg.

  • Ondersteuning bij de aankoop van hulpmiddelen: het NTAC draagt zorg voor de inkoop van de juiste hulpmiddelen met een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding en continue kwaliteitswaarborging. Uw zorginstelling profiteert onder meer van inkoopvoordeel, uitstekende leveringscondities (door een groot inkoopvolume), verlaagde administratieve druk en specialistische en resultaatgerichte ondersteuning en begeleiding.
  • Beleidsadvies inkoop-/aankoopprocessen: wij helpen u graag bij het ontwikkelen en implementeren van strategisch inkoopbeleid, het realiseren van een efficiĆ«nter aankoopproces, de uitvoering van complexe aankoopprocessen, het opstellen en realiseren van raam,- koop- en dienstverleningsovereenkomsten, prijs-/kwaliteitsevaluaties van hulpmiddelen, leveranciers, prestaties en condities en het generen van up-to-date managementinformatie.